ФОТО: Вака спие синчето на Перо Антиќ

Објавено на 03 ноември 2016, 14:14

СПОДЕЛИ:

peroantic-640x361
Сопругата на македонскиот кошаркар Перо Антиќ, Ружица објави слатка фоографија на Фејсбук на која се гледа како спие нивното најмало синче, Петар.
ruzicaantic

СПОДЕЛИ: