ФОТО+ВИДЕО: Автобус удри во куќата на Цеца

Објавено на 11 јануари 2017, 10:59

СПОДЕЛИ:

Како и кај нас, снегот и замрзнатите улици направија хаос и во Србија.
Автобус полн со патници удри во куќата на балканската ѕвезда Цеца. Автобусот се лизнал и директно удрил во куќата.

Направена е голема материјална штета.
Еден од столбовите на вилата на Дедиње е целосно оштетен а исто така е оштетен и автобусот.
Двајца од патниците биле со лесни повреди, а семејството Ражнатовиќ иако видно вознемирено притрчало на помош.

СПОДЕЛИ: