ФОТО: Вистинска убавица на Сител

Објавено на 27 декември 2016, 15:20

СПОДЕЛИ:

Ванеса Радман е хрватска актерка која ја гледаме во улогата на мајка на пет деца во новата хит серија на Сител, “Семејство Синѓелиќ”. Убавата актерка е родена 1974 година, и живеела во Германија.

Неа ја гледавме и во серијата обични луѓе.

Погледнете каква убавица е таа.

СПОДЕЛИ: