ФОТО: Во моментов на базенот во Кратово

Објавено на 31 јули 2016, 14:21

СПОДЕЛИ:

DJ Zhak и DJ Kox ја запалија атмосферата на базенот во Кратово и прават одлична забава, која ќе потрае.

Како да не си на журка во Македонија.

13900424_10157310807640613_980064147_n

13900708_10157310807530613_151046053_n

13900866_10157310807665613_13633643_n

13872590_10157310959740613_207084283_n

support by dj valery и dj sofy
Ако сте во близина не се мислете

СПОДЕЛИ: