ФОТО: Зошто вреди да се плати претплата на МРТ!

Објавено на 01 март 2014, 22:11

СПОДЕЛИ:

Кога само би имало пшовеќе вакви водителки, можеби не би им требала претплата.
svv1

СПОДЕЛИ: