ГАЛЕРИЈА: Италијаните пристигнаа во Скопје - прошетаа на Филип II како манекени

14595772_1335306543176996_8322734012231970793_n

Италијанските фудбалски репрезентативци привлекуваат внмание секаде каде ќе се појават. Не само затоа што се мајстори на фудбалската игра, туку и поради стајлингот што секогаш е на највисоко ниво.

ГАЛЕРИЈА: Погледнете како изгледа сопругата на Џамбо Агушев

За македонскиот трубач од светска класа, Џамбо Агушев најчесто слушаме за неговите бројни успеси кои ги нижи од настапите ширум светот. Приватноста на Џамбо и не толку и е позната на јавноста, можеби токму поради тоа што Џамбо од секој настап се враќа со огромен багаж успеси од кои и не може да се дојде до ред за она што му се случува на приватно поле.

Во медиумите за првпат се појавија и заеднички фотографии на Џамбо со саканата, а веруваме ќе се сложите дека се одлична двојка.

Популарно