ГАЛЕРИЈА: Како изгледале Брена, Цеца, Дара Бубамара, Беквалац на својите свадби

Вака изгледале Лепа Брена, Светлана Ражнатовиќ Цеца, Дара Бубамара и Анабела Атијас на своите свадби.

Некои од нив се уште се во брак со истите мажи, додека други се разведени, сепак еве како изгледале!

ГАЛЕРИЈА: Погледнете како изгледа сопругата на Џамбо Агушев

За македонскиот трубач од светска класа, Џамбо Агушев најчесто слушаме за неговите бројни успеси кои ги нижи од настапите ширум светот. Приватноста на Џамбо и не толку и е позната на јавноста, можеби токму поради тоа што Џамбо од секој настап се враќа со огромен багаж успеси од кои и не може да се дојде до ред за она што му се случува на приватно поле.

Во медиумите за првпат се појавија и заеднички фотографии на Џамбо со саканата, а веруваме ќе се сложите дека се одлична двојка.

Популарно