ГАЛЕРИЈА: Македонија под снежна прекривка

СПОДЕЛИ:

Снежната прекривка, иако знае да создаде и многу проблеми, ја разубавува глетката и доживувањето.
ohrid-sneg

Попова Шапка,Охрид, Берово, Крушево, Маврово изгледаат преубаво под снег, а снежната идила е уште еден мотив плус да се посетат овие центри.

СПОДЕЛИ: