ГАЛЕРИЈА: Пред и по операциите – Колку пари потроши Цеца за Анастасија да биде убава?

СПОДЕЛИ:

Иако има само 17 години, ќерката на Цеца, Анастасија веќе направи неколку естетски корекции на нејзиното лице. Еве како изгледаше Анастасија пред операциите, а како изгледа сега.

На следните фотографии, убаво се гледа дека носот и усните на Анастасија биле подложени на естетски корекции.

СПОДЕЛИ: