ГАЛЕРИЈА: Првиот снег на Попова Шапка

СПОДЕЛИ:

Падна првиот снег на Шар Планина оваа година.
15629_497206136991309_135574695_n

Утрово Попова Шапка доби бела снежна прекривка. Погледнете ги првите фотографии:

СПОДЕЛИ: