ГАЛЕРИЈА: Русија гласаше и одбра најсексaпилна учителка за 2016 година

СПОДЕЛИ:


Во последните неколку месеци читатели на life.ru активно гласаа за најубавите учителки од различни градови на Русија. Сега треба да се утврди најдобро од најдоброто, за да се избере најубавата руска учителка.

СПОДЕЛИ: