ГАЛЕРИЈА: Тука ќе живее Барак Обама откако ќе ја напушти Белата Куќа

СПОДЕЛИ:

fakulteti-2912f8d10a5842a29377174212f47ab1
По завршувањето на својот мандат како претседател на САД, Барак Обама со своето семејство ќе ја напушти Белата Куќа и ќе се пресели недалеку од претседателската куќа во Вашингтон во овој дом.

СПОДЕЛИ: