ГАЛЕРИЈА: Вака изгледа домот на Цеца

СПОДЕЛИ:

svetlana-ceca-raznatovic-copy-620x350
Најголемата балканска музичка ѕвезда живее во куќа на Дедиње, во најелитниот дел од српската престолнина, а скоро и да не постои човек од Белград кој не знае каде се наоѓа домот на Цеца.

Погледнете акко изгледа внатрешноста на домот на фолкерката:

СПОДЕЛИ: