ГАЛЕРИЈА: Вака ќе изгледа новата Лада Нива

СПОДЕЛИ:

Најпознатиот теренец на руската автомобилска индустрија, Лада Нива, на пазарот е цели 40 години.
lada-4x4-4

Се чини дека легендарниот теренец „одбројува месеци“ до доаѓањето на новиот модел.

Анонимни извори, блиски до АвтоВАЗ, новата Нива ја најавуваат за 2018 година.

Веќе се појавија слики – еве како би изгледала новата Лада Нива!

СПОДЕЛИ: