ГАЛЕРИЈА: Ѕирнете го раскошот во домот на Зорица Брунцлик

СПОДЕЛИ:

zorica-brunclik-681x1030
Нејзиниот естравагантен стил на облекување и мода, се гледа и во уредувањето на нејзиниот дом. Фолкерката Зорица Брунцлик очигледно не завршила со розевата боја само на нејзината коса, туку ја распослала и во својот личен простор. Погледнете како изгледа нејзиниот дом.

СПОДЕЛИ: