ГАЛЕРИЈА: Зошто 13ти Октомври е омилен ден на мажите?

Не е познато кога почнал да се одбележува овој ден, но се претпоставува дека тоа се случи во 2011 година.

14657539_10210934433105207_1145136215515678212_n (1)

Сепак дено не е само уживање на мажите во глетката, туки на овој начин се искажува поддршка на жените што се заболени од рак на градите, во суштина цел месец октомври е месец на борба против ракот на градите.

ГАЛЕРИЈА: Погледнете како изгледа сопругата на Џамбо Агушев

За македонскиот трубач од светска класа, Џамбо Агушев најчесто слушаме за неговите бројни успеси кои ги нижи од настапите ширум светот. Приватноста на Џамбо и не толку и е позната на јавноста, можеби токму поради тоа што Џамбо од секој настап се враќа со огромен багаж успеси од кои и не може да се дојде до ред за она што му се случува на приватно поле.

Во медиумите за првпат се појавија и заеднички фотографии на Џамбо со саканата, а веруваме ќе се сложите дека се одлична двојка.

Популарно