Хорор за скопјанка – Нејзиниот невенчан сопруг и ги силувал ќерките

Објавено на 17 февруари 2017, 16:09

СПОДЕЛИ:


Хорор во Македонија, малолетнички повеќе пати биле силувани. Полицијата информира дека 35-годишниот Б.И. од селото Љубин, скопско, ќе одговара за силување, бидејќи ги силувал ќерките на неговата невенчана сопруга Н.И. од Тетово.

Тетовчанката пријавила дека нејзиниот невенчан сопруг во повеќе наврати ги повикувал нејзините две ќерки од претходните невенчани бракови,и ги силувал.

Засега му е определена мерка притвор од 30 дена.

СПОДЕЛИ: