ЈА ОСВОИ КОЛЕГА: Водителката од Ѕвездите на Гранд го покажа момчето!

Објавено на 09 јануари 2017, 18:21

СПОДЕЛИ:


Водителката на музичкото шоу Ѕвездите на Гранд, Сања Чулибрк ги освои гледачите на шоуто со својот атрактивен изглед, но успеа да го освои и срцето на еден свој колега.

Сања на Инстаграм го претстави своето момче Стефан Илиќ со кој на некој начин соработуваат бидејќи тој е член на оркестарот во емисијата на Гранд продукција.

Еве ги нивните заеднички фотографии!

СПОДЕЛИ: