Македонскиот репрезентативец Миркуловски доби втора ќеркичка!

Објавено на 19 март 2016, 10:55

СПОДЕЛИ:

Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски на својот Facebook профил се пофали дека добил втора ќеркичка. Да му е жива и здрава и да му биде поттик за поголеми успеси во животот како во својот клуб така и во македонскиот репрезентативен дрес

Mirkulovski

СПОДЕЛИ: