Неочекуван пресврт во хит серијата „Парампарче“

Објавено на 11 јануари 2017, 11:29

СПОДЕЛИ:

„Парампарче“ еедна од најпопуларните и најгледаните серии во Македонија. Сите со нетрпение ја очекуваат секоја следна епизода.

Освен што е познато дека во идните епизоди главната актерка Ѓулсерен ќе почине, ќе се случат уште многу други големи пресврти.

Дел од нив се однесуваат на Дилара која ќе има дете и ќе се омажи.
И милата Џансу ќе се омажи исто така но, ќе украде бебе, додека пак Хазал ќе биде деловна жена.

Не чекаат многу нови изненадувања.

СПОДЕЛИ: