По оваа снимка жените уште повеќе „полудеа“ по него

Објавено на 14 ноември 2016, 15:39

СПОДЕЛИ:

175064933058286caf3594d061511919_w640
Новиот тренд се вика „живи кукли“ во текот на снимањето никој не смее да се помрдне. Така може да ја видиме атмосферата во соблекувалната и „замрзнатите“ фудбалери.

Нормално, и во ова издание во прв план е Кристијано Роналдо, кој личи на жива кукла.
Погледнете ја снимката:

tag someone who loves Ronaldo #Portugal

A video posted by Mirza Bico | Funny & Relatable (@ellentvshow) on

СПОДЕЛИ: