ПОСЛЕДНИОТ ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА ЗА ТИТО: Погледнете како ја дочекал 1980 година

Објавено на 25 декември 2016, 19:57

СПОДЕЛИ:

Неприкосновениот владетел на некогашна СФРЈ Јосип Броз Тито бил човек кој уживал во луксуз. Доказ за таквите тврдења е и снимката од дочекот на новата 1980 година.

Иако тогаш бил болен и стар, Тито сепак се појавил на дочекот кој бил организиран во новосадскиот хотел „Парк“.

Дека Тито тогаш бил болен и немоќен, докажува и снимката од прославата, на која не станувал од столот.
Неговите пријатели му честитале среќна нова година и му посакале се најдобро. Погледнете како му ја честитале 1980 година во која Тито го напуштил овој свет.

СПОДЕЛИ: