Путин за протерувањето американски дипломати од Русија

Објавено на 30 декември 2016, 14:42

СПОДЕЛИ:

Рускиот претседател Владимир Путин одлучи да не дозволи протерување американски дипломати.

Наместо таков чекор, тој ги повика нив и нивните семејства на новогодишна забава во Кремљ, јави ДПА.

СПОДЕЛИ: