ВИДЕО: Борко Ристовски – дали жените го сакаат поради парите

Објавено на 15 април 2016, 13:33

СПОДЕЛИ:

Сѐ за трансфер на Броко во Барселона, за животот во Катар, за големата плата како врвен ракометар во најдобрите светски клубови и многу повеќе во новата епизода од најгледаното македонско ток шоу. pixelmk-borko-ristovski-na-golot-na-rajn-nekar-leven-35210 Оваа сабота во 19:15 часот на Телма!

СПОДЕЛИ: