Сопругот на Драгана Мирковиќ итно во болница – пејачката во паника

Објавено на 16 февруари 2017, 19:42

СПОДЕЛИ:


Тони Бјелиќ, сопругот на познатата српска пејачка Драгана Мирковиќ е итно примен во болница.

Драгана и децата постојано биле со него откако добил ненадејно и тешко воспаление на белите дробови. Блиц пишува дека семејството е загрижено и потресено.

– Драгана среди тој да прима домашна терапија и сега сите се грижат за него, вели извор.

Драгана потврдила дека поминува тешки денови со саканите.

СПОДЕЛИ: