Србинките се проституираат на интернет за 1.000 евра

Објавено на 07 декември 2016, 20:44

СПОДЕЛИ:

Онлајн-проституцијата во Србија на големо цвета и секојдневно се отвораат портали за запознавање на кои скриено се нудат услуги во кревет

Згодните Србинки најдоа начин како да ја наплатат својата убавина. Тие на интернет им нудат секс услуги на странци, за што добиваат од 1.000 евра нагоре.

Онлајн-проституцијата во Србија на големо цвета и секојдневно се отвораат портали за запознавање на кои скриено се нудат услуги во кревет.
Системот на плаќање е многу едноставен. Клиентите плаќаат однапред на сметката на порталот, а можат, доколку сакаат, да испратат и подарок за девојката за која се заинтересирани.

Доколку девојките се задржат само на фотографии на кои се разголени, добиваат од 100 до 200 евра, а доколку договорат интимни односи со клиентот, за услугата добиваат 1.000 евра.

СПОДЕЛИ: