Српскиот пејач во критична состојба – смејеството се моли за него

Објавено на 09 јануари 2017, 17:02

СПОДЕЛИ:


Пејачот Мики Јевремовиќ кој на 27 декември доживеа мозочен удар, и понатаму е во кома.

Лекарите даваат се од себе, а семејството се моли за неговиот живот. Неговиот син се моли дека во мај кога му е закажана свадбата неговиот татко ќе биде крај него.

Состојбата на пејачот со денови е непроменета.

СПОДЕЛИ: