ТајмЛапс: Прекрасни кадри од нашето убаво Скопје

Објавено на 31 август 2016, 15:40

СПОДЕЛИ:

Untitled
Дарко Рајчин ни испрати одличен ТајЛапс со прекрасни кадри од главниот град. За сите оние кои го сакаат Скопје, уживајте:

Испратено од Дарко

СПОДЕЛИ: