Тажни вести за легендата: Состојбата на Шумахер се влошува

Објавено на 19 септември 2016, 17:20

СПОДЕЛИ:

Михаил Шумахер, шампионот во Формула 1, не може ниту да оди ниту да зборува. Легендата на Формула, не може да извршува никаква активност без помош од лекар, а состојбата не му се подобрува, откако се повреди за време на скијање на француските Алпи.

михаил

Пријател на спортистот рекол дека неговата состојба е лоша, тој бил стопен на половина, не можел да се движи без физиотерапевт, не може да зборува добро, а исто така едвај можел да ја подигне само десната рака.

Инаку, несреќата се случи на 29 декември 2013 година.

СПОДЕЛИ: