ВИДЕО(18+): Ѓулсерен од „Парампарче“ во жешка секс акција

Објавено на 24 ноември 2016, 16:43

СПОДЕЛИ:

Турската актерка Нургул Јесличај, позната како Ѓулсерен поради нејзината улога во една од турските серии, деновите е мета на медиумите.
c
Интернетот е преплавен од коментари за актерката, откако во јавноста се појави видео на кое таа има секс.

Видеото е старо, но дури сега се појави во јавноста.

СПОДЕЛИ: