(ВИДЕО/+18) Во текот на жешката акција девојката запеа од задоволство

Објавено на 06 декември 2016, 00:28

СПОДЕЛИ:

Со песна му даде до знаење дека „работи“ како што треба.
seks
Учесниците во новото реалното шоу „Снајки“, Младен Вулетиќ и Теодора Радојчиќ повторно ги израдуваа своите фанови.

Имено, пред неколку денови тие двајца страсно водеа љубов пред камерите, а потоа имаа можност и самите да ја видат снимката на која Младен ја задоволува Теодора.
Затоа, овојпат се одлучија да им се скријат на камерите и како место за својата жешка акција го одбраа малиот простор меѓу две врати во куќата каде што се снима шоуто.

Сепак, тие многу брзо влегоа внатре во куќата па некои од фановите сметаат дека овој пат во прашање беше само симулација.
Проценете самите.

СПОДЕЛИ: