ВИДЕО: 273 килограми против 76 килограми!

Објавено на 20 јули 2016, 12:00

СПОДЕЛИ:

Во рамки на видеото што е поставено подолу ќе имате можност да видите една нерамна борба во која разликата во тежината на противниците е околу 200 килограми.
Untitled
Имено сумо борецот тежи 273 килограми наспроти тежината на неговиот ММА колега која изнесува 76 килограми.

Сепак и покрај големите разлики во нивната конституција, овие борци се решиле да ги одмерат силите во рингот. Што има предност според вас – масата или брзината?

Точниот одговор ќе го најдете во видеото во продолжение.

СПОДЕЛИ: