ВИДЕО: Александар од Крива Паланка се посрамоти во „Ѕвездите на Гранд“

Објавено на 11 декември 2016, 19:48

СПОДЕЛИ:

Дефинитивно настапот на паланчанецот Александар Стевановски во „Ѕвездите на Гранд“ ќе остане запаметен засекогаш.

Ова момче стана хит на социјалните мрежи откако пред жирикомисијата објасни дека се пријавил поради тоа што неговата поранешна девојка го уценила дека доколку помине во првиот круг, ќе биде повторно со него.

По првата песна Александар не доби ниту еден глас од жирито, но на негова иницијатива му беше дадена уште една шанса.

Паланчанецот со солзи во очите клекна на колена, се испружи колку што е долг и почна да плаче.

Погледнете го неговиот настап:

СПОДЕЛИ: