ВИДЕО: Баџанокт на Господ проси пред црква во Македонија

Објавено на 04 јануари 2017, 05:39

СПОДЕЛИ:


На видеото кое ни го испрати наш читател се прикажани три „Thug Life“ моменти кои вредат да се погледнат.

Испратено од Кирил

СПОДЕЛИ: