ВИДЕО: Дали смеете да ги снимате полицајците кога ќе ве сопре сообраќајна полиција?

Објавено на 17 февруари 2017, 16:49

СПОДЕЛИ:

Ова прашање често си го поставуваат оние возачи кои имаат „среќа“ да бидат редовни „клиенти“ на сообраќајците. И додека полицијата се противи, еве што вели законот.

Пред да го погледнете видеото на Магдалена Лембовска од граѓанската организација Аналитика, да ве потсетиме дека најлесен начин да ги избегнете проблемите со сообраќајната полиција е да не правите сообраќајни прекршоци.

СПОДЕЛИ: