(ВИДЕО) Дали знаете дека Наташа Беквалац како тинејџерка настапувала на Макфест?

Објавено на 27 декември 2016, 22:36

СПОДЕЛИ:


Барбиката од Нови Сад како што ја нарекуваат Наташа Беквалац во 1998 година настапувала на музичкиот фестивал Макфест.

Видеото од тој настап го пронајдовме на Јутјуб и токму тој е нашиот ретро избор на денот:

СПОДЕЛИ: