ВИДЕО: Дефинитивно најоргиналниот семафор што сте го виделе некогаш

Објавено на 09 јануари 2017, 16:36

СПОДЕЛИ:

Навистина интересна работа може да се види во Чачак.

Имено таму има семафор на кој светлосните сигнали се невообичаени. Погледнете..


Traffic lights in Serbia by ludodobola

СПОДЕЛИ: