(ВИДЕО) Деколтето на Наташа Беквалац ќе ве остави без зборови!

Објавено на 19 декември 2016, 18:24

СПОДЕЛИ:

Кога ќе го видите деколтето на Наташа Беквалац ќе заборавите на студеното време веднаш!
Наташа Беквалац овој викенд настапуваше на Златибор.
Таа како и секогаш убава и провокативна се појави на сцената.
Екипата на српски Телеграф направи ексклузивни снимки од настапот на Наташа.
Она што прво ќе го забележите во видеото се градите на Наташа, пореди кои ќе заборавите на минусните температури надвор.

СПОДЕЛИ: