ВИДЕО: Еве како треба да се движите за да не паднете на мразот

Објавено на 11 јануари 2017, 14:52

СПОДЕЛИ:

Ова е поучно видео со кое ќе можете да одите по мразот без поголем страв дека ќе паднете.

СПОДЕЛИ: