ВИДЕО: Еве што правел убиецот од Истанбул пред да направи масакар во клубот

Објавено на 03 јануари 2017, 14:41

СПОДЕЛИ:

На видеото објавено на Јутјуб се гледа терористот од ноќниот клуб во Истанбул, како прави селфи на плоштадот Таксим.

На  Нова година напаѓачот застрела 39 лица во клубот „Реина” на брегот на Босфор и рани десетици лица.

Меѓу убиените имаше многу странци. ИД ја презема одговорноста за нападот во Истанбул.

СПОДЕЛИ: