(ВИДЕО/ФОТО) Сандра Медуза прва имала секс во реалното шоу "Парови"

Учесниците во петата сезона на реалното шоу "Парови", веќе трети ден како се наоѓаат во популарната вила. Некои веќе успеаја и луто да се скараат, додека други да водат љубов. Даниела Мујиќ и Зоран Манијак, прокоментираа како Сандра Медуза прва имала секс во вилата.

Многу повеќе во продолжение.

Со какви жени мажите ги изневеруваат сопругите?

Резултатите од ова истражување можеме да кажеме дека во најмала рака се – изненадувачки.

Сознанието дека нашиот партнер ни бил неверен е нешто со кое никој од нас не сака да се соочи. Но, ако во таа незавидна ситуација постои нешто што може да нè расположи, тогаш тоа е веројатноста дека нè изневерил со личност која изгледа полошо од нас.

Според последните истражувања кои опфатиле 4.000 луѓе, се покажало дека повеќето неверни мажи и жени ги сметаат своите партнери попривлечни од љубовниците.

Само 30 отсто од мажите рекле дека имаат љубовница помлада од партнерката, а 26 отсто од нив смета дека нивната љубовница е интересна личност, додека само 25 отсто од нив ја сметаат љубовницата за позгодна и попривлечна од партнерката.

Веројатно во овој момент се прашувате, што се случува во нивните глави?

Учесниците во истражувањето рекле дека љубовниците се многу повнимателни, погрижливи, дека повнимателно слушаат, а освен тоа се и неверојатно страсни.

Кај жените тоа е малку поразлично. Дури 50 отсто од жените изјавиле дека нивните љубовници се позгодни и попривлечни од нивните партнери, а освен тоа, тоа им е и една од пресудните причини зошто го направиле тој грев.

СЕ СМЕНИЈА ЖЕЛБИТЕ: Ни порно клиповите не се тоа што беа пред 10 години

Пред неколку дена страницата „Pornhub“ прослави десет години постоење, и по тој повод објави интересна статистика за навиките на посетителите на оваа страница.

Имено, во последните три години, корисниците најмногу ја кликале категоријата „лезбејки“.

Кога во 2007 година почнал со работа, сајтот имал по еден милион посети дневно, а сега има по 75 милиони посети на ден. За да ги изгледате сите видеа на сајтот би ви биле потребни 173 години.

Просечното време што посетителите го поминуваат на сајтот е 9 минути и 46 секунди, што е за 4 минути помалку од пред десет години.

Швалерски водич за скопски мажи

Скопските мажи маки мачат да навлечкаат жена во кревет, секако не се мисли на својатa а, во суштина, се работи само за немање концентрација и лош избор на жена.

-Дел од скопските швалери заштедуваат пари така што се откажуваат од излегување со сопругата, за да можат да заштедат пари кои ги користат за излегување или патување со љубовницата. Има самобендисани „швалери“, кои ќе се залепат за некоја жена која е тешка како црна земја, и се чудат зошто не им оди, вели еден искусен скопјанец.

Не треба да губите време и самодоверба, сменете ја жената, и побарајте една од овие:

Депресивни жени

Има разлика помеѓу првоспомнатите, и депресивните. Незадоволните од својот живот си донеле одлука за тоа, и влегуваат во акција барајќи промени. Депресивните се предале, се обвинуваат себеси, и се доживуваат како жртви на некого или нешто, пропаѓаат и немаат план за ништо, туку очекуваат нешто да се случи само од себе.

Сите знаеме барем неколку жени кои се често во депресија, и создаваат драма и напнатост од својата жртва и онаму каде што за тоа нема причина.

Следи нова драма, и нова депресија... а, ако има среќа, депресивната жена ќе налета на нов швалер.

Жени кои сакаат да им угодат на другите

Швалер со интинкт и искуство ваквите ги забележува оддалеку. Настапува како човек кој копнее по внимнаие и пријателство, кој исклучително ја цени туѓата добрина и отвореност. Лик кој е благодарен ако жената му даде поддршка и разбирање.  И, го добива тоа од неа. За задоволството да биде потполно, во таа атмосфера на близина и сплотеност, сексот е неизбежен. По сексот, жената е задоволна затоа што успеала некого да крене на нозе, да му учини и да го направи среќен верувајќи дека е тоа доказ на нејзината моќ и позитивна енергија. Задоволен е и швалерот, секако. Така, оправен и дигнат на нозе, заминува понатаму, а таа, која толку сака да им угоди на другите, останува сама.

Жена со бујна фантазија

За кусо време швалерот сознава што и треба, и токму тоа го нуди. Нејзината биографија, емоции, карактер... стануваат за него најважни во животот, и тоја почнува да ја воздигнува со планови за иднина, комплименти за нејзинот вкус, воодушевеност од духовитоста и нејизниот карактер, од нејзиниот хороскоп и избор на музика. Таа веќе не е на земја, туку на седмото небо на возвишеноста.

А на седмото небо ја чека швалерот во кревет. Да ја прослават возвишеноста заедно.

Нема да помине многу време, а нејзиниот карактер, вкус и духовитост ќе му станат здодевни, и се поретко ќе ги спомнува пред неа. Плановите за заедничка иднина, ќе останат тоа што се – планови за иднина, но секако не зедничка.

Жена на која сексот и е оружје

Ове жени  се убедени дека мажите ги интересира првенствено секс, а потоа се друго и не се ни трудат да изградат други содржини кај себе со кои би комуницирале со машкиот дел од светот. А и да изградат, сето тоа е комбинирано со нагласената секусланост која според нив мора да се види и забележи. И да се стави во функција.

За швалерите освојувањето и сексот со овие жени е како годишен одмор. Пауза помеѓу вистинските напорни освојувања на останатите типови жени, кога со малку труд и напор овие жени се освоени и сексот се случува речиси на поминување.  Иделно за потреби на швалерот.

Секако, штом е тоа цената за секс - швалерот ќе ја потврди нејзината теза дека мажите се егоисти кои само секс ги интересира, и не гледаат никакви други квалитети и содржини кај жената.

Популарно