ВИДЕО: Ѓулсерен од Парампарче мешаше со шлиц до папок- Џихан се фати за глава

Објавено на 28 декември 2016, 12:18

СПОДЕЛИ:

Во едно труско музичко шоу, Ѓулсерен од Парампарче мешаше со шлиц до папокот и лудуваше со својот колега, Еркан Петенкаја или познатиот Џихан.


Тој во еден момент се фати за глава, а Ѓулсерен продолжи да меша и да се забавува.

СПОДЕЛИ: