ВИДЕО: Ѓулсерен од Парампарче потполно гола

Објавено на 28 декември 2016, 14:58

СПОДЕЛИ:

Убавата турска актерка, кај нас позната по многу турски серии, во моменто актуелна како Ѓулсерен од Парампарче, во љубовна сцена од филм го покажа голото тело и тетоважата на грбот.

Погледнете ја сцената:

СПОДЕЛИ: