ВИДЕО: И ова се случува на – 20 во супермаркет во Кичево

Објавено на 10 јануари 2017, 10:40

СПОДЕЛИ:

Температури под нулата ја зафатија целата територија на Македонија.
Така и во Кичево температурата се симна 20 степени под нулата.

Кичевчани решија да се забавуваат па снимија видео во еден супермаркет. На видеото шишето со вода замрзнува за само неколку секунди.

Погледнете

СПОДЕЛИ: