(ВИДЕО) ИКОНИ, ФРЕСКИ, „КОСОВО Е СРБИЈА“: Како изгледа внатрешноста на возот што го запреа Албанците

Објавено на 17 јануари 2017, 18:17

СПОДЕЛИ:

Српскиот премиер Александар Вучиќ се пофали дека спречил тежок инцидент бидејќи постоела опасност возот да биде дигнат во воздух.

Провокативни пароли, „Косово е Србија“, фрески, слики од манастири, натписи „Косово е Србија“. Погледнете како изгледа возот кој предизвика тензии во односите помеѓу Белград и Приштина.

Српскиот премиер Александар Вучиќ се пофали дека спречил тежок инцидент бидејќи постоела опасност возот да биде дигнат во воздух штом ако влезел на косовска територија.

СПОДЕЛИ: