ВИДЕО: Импланти за пенис за мажи на кои не им се крева

Објавено на 01 јануари 2017, 21:32

СПОДЕЛИ:

Со еректилна дисфункција се соочуваат половина од мажите над 40 години. Многумина проблемот се обидуваат да го решат со таблета „вијагра“ но и таа некогаш не помага.Научниците на Универзитетот во Медисон открија имплант кој се активира на топлинаа

Имплантот е направен од мемориски метал кој се вика Нитинол а кој е познат по еластичните својства. Тој останува опуштен на телесна температура но благодарение на температурата се шири и се враќа на првобитната положба

Имплантот се вградува со рутинска операција а за широка потрошувачка би можел да се користи за неколку години.

Погледнете како ќе изгледа.

СПОДЕЛИ: