(ВИДЕО) Интервенираа и доктори! Нервозната Далила фрлаше чаши, му ја расече главата на Бане и..

Објавено на 11 јануари 2017, 21:20

СПОДЕЛИ:

Далила не бираше со што ќе го удри Мили, но на крај, настрадаа Краљ и баксузниот Бане Чолак.


Haos u Parovima Dalila nasrnula na Milija… by rijaliti-klipovi
На крај, таа е казнета со 300 евра и директна номинација..

СПОДЕЛИ: