ВИДЕО: Иван Исцелител го освои Белград

Објавено на 28 ноември 2016, 11:09

СПОДЕЛИ:

untitled
Иван Исцелител ни испративидео на коа тој е во добротворна акција во Белград. При воведот вели дека ова му е досага 3.800тата хуманитарна акција.

СПОДЕЛИ: