(ВИДЕО) Јелена Томашевиќ и официјално доби наследничка

Објавено на 08 јануари 2017, 09:38

СПОДЕЛИ:


Во вчерашното издание на „Пинк ѕвездички“ Софија Ѓекиќ (12) од Смедерово предизвика воодушевување со својот настап.

Членовите на жирито ја прогласија за новата Јелена Томашевиќ, а многумина констатираат дека по ваквиот настап, Софија е фаворит за победа и дека ќе биде и тоа како тешко некој да ја надмине…

Погледнете го настапот на Софија Ѓекиќ за кој долго ќе се зборува:

Sofija Đekić – Kopriva by PinkoveZvezde

СПОДЕЛИ: