ВИДЕО: Кога Путин ќе ја чуе химната на Русија – Затоа Русите го сакаат!

Објавено на 31 декември 2016, 15:15

СПОДЕЛИ:

Владимир Путин е веројатно најмоќниот човек во светот, но претседателот на Русија знае дека со големата моќ доаѓа и голема одговорност. Многу Руси во него гледаат идол, па тој мора да биде пример за љубов кон својата татковина.

На ова видео, го покажа тоа:

СПОДЕЛИ: